REPUBLICA IMM, LA IAȘI: INTERES MARE DIN PARTEA TINERILOR ANTREPRENORI

Sute de tineri antreprenori și studenți au participat la Summit-ul Start-Up Nation organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, eveniment la care echipa Republica IMM a participat alături de reprezentanții administrației centrale și locale.

Tinerii antreprenori, majoritatea beneficiari ai programului Start-Up Nation s-au aratat foarte interesați de platforma Republica IMM, prima platformă integrată pentru demararea, gestionarea și dezvoltarea IMM-urilor românești.

La Iași s-a discutat despre evoluția antreprenoriatului românesc, despre segmentul IT&C și despre accesul facil la finanțări prin Programul Start-Up Nation cu antreprenorii din Regiunea de Nord-Est. Totodată, au fost dezbateri despre ediția Start-Up Nation 2018 și un nou program denumit Scale Up, menit să sprijine programul Start-Up Nation.

Agenția Iași a finalizat evaluarea dosarelor, iar până la această dată s-au semnat peste 800 de Acorduri de Finanțare urmând să se finalizeze semnarea acordurilor de finanțare cu aplicanții admiși în program.