REPUBLICA IMM LA CONSTANȚA, ALĂTURI DE ANTREPRENORII START-UP NATION

Echipa Republica IMM, prima platformă integrată pentru demararea, gestionarea și dezvoltarea IMM-urilor românești, a participat la Summit-ul Start-Up Nation, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat la Constanța. Specialiștii noștri au interacționat cu antreprenorii beneficiari ai programului Start-Up Nation și au înțeles nevoile lor de educație financiară pentru planificarea afacerii.

Din Regiunea de Sud-Est programul Start-Up Nation are aproximativ 1.800 de solicitări. Din primii 10.000 de aplicanți la nivel național, aproximativ 870 sunt din județul Constanța.

Specialiștii Republica IMM consideră că activitatea noilor antreprenori din județul Constanța trebuie susținută prin proiecte și platforme de educație, mai ales datorită potențialului de dezvoltare pe care îl are această regiune.

În ierarhia activităților pentru care s-a solicitat finanțare în cadrul programului Start-Up Nation se află producția de mobilier, panificație și mase plastice, potrivit datelor Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.